Останній бій: боєць MMA загинув після сварки в кафе
Категорія
Спорт
Дата публікації

Останній бій: боєць MMA загинув після сварки в кафе

Останній бій: боєць MMA загинув після сварки в кафе
Джерело:  online.ua

Узбецький боєць змішаних єдиноборств Муслімбек Омонов, що виходив на ринг MMA, загинув після бійки на вулиці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на uz.sputniknews.ru.

За журналістською інформацією, спортсмен помер у лікарні, коли медики не змогли його врятувати після зіткнення. Інцидент стався у ночі середи, 11 вересня.

Відомо, що в кафе Ташкента стався конфлікт, який переріс згодом на бійку на вулиці. До рук лікарів потрапили троє молодиків, Омонов був серед них. Він отримав ножові поранення.

Наразі місцеві правоохоронні органи почали розслідування за кримінальною статтею про умисні тяжкі пошкодження.

Нагадаємо, 23-річний Муслімбек Омонов був семиразовим чемпіоном Узбекистану з кікбоксингу. Він вів кар'єру в MMA.

Цей випадок не став першим у країні. Нещодавно в аналогічній ситуації загинув чемпіон Жамшід Кенжаєв. Він також мав певні досягнення в MMA.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер Олександр Усик заявив, що його майбутній бій з нідерландцем Тайроном Спонгом стане своєрідним екзаменом. Українець планує тріумфально повернутися на професійний ринг та дебютувати у суперважкій вазі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?