Важкий екзамен: Усик прокоментував майбутнє повернення на ринг
Категорія
Спорт
Дата публікації

Важкий екзамен: Усик прокоментував майбутнє повернення на ринг

Важкий екзамен: Усик прокоментував майбутнє повернення на ринг
Джерело:  online.ua

Боксер-українец Олександр Усик прокоментував майбутній двобій проти нідерландського опонента Тайрона Спонга. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing News 24.

За словами абсолютного чемпіона світу, він хвилюється напередодні свого дебюту у суперважкій категорії змагань.

"Спонг - швидкий і потужний супертяж, який домігся великого успіху в рингу. Я повинен пройти цей тест, щоб поборотися за титул чемпіона світу в суперважкій вазі", - підкреслив Усик.

Слід нагадати, що українець провів майже усі поєдинки у важкій вазі. Його повернення на рингу та вхід у суперважку категорію відбудеться у Чикаго 12 жовтня.

Усик під час професійної кар'єри 16 разів виходив на ринг. Дюжина з його боїв завершилася нокаутом суперника та жодного разу не сталося його поразки.

Як повідомляв ONLINE.UA, нідерландський боксер Т айрон Спонг зробив за свою кар'єру 14 виходів на професійний ринг. Він також не отримав жодної поразки, зробивши 13 нокаутів. Напередодні іноземець здолав еквадорця Джейсона Мінду, що забезпечило йому поєдинок з Усиком. Той, у свою чергу, провів останню зустріч на рингу у листопаді 2018 року, підтвердивши усі титули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?