Повернення Усика на ринг: стали відомі суперник і дата наступного бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Повернення Усика на ринг: стали відомі суперник і дата наступного бою

Повернення Усика на ринг: стали відомі суперник і дата наступного бою
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик та нідерландець Тайрон Спонг зустрінуться на ринзі 12 жовтня 2019 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на промоутера нашого земляка Едді Хірна у Twitter.

Нідерландський боєць 31 серпня вийшов на двобій проти еквадорського спортсмена Джейсона Мінді. Останній отримав нокаут під час другого раунду, а європеєць - право на "зустріч" з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

Наступний бій Усика відбудеться на стадіоні Wintrust Arena в американському Чикаго. Ця подія стане першою у своєму роді для українця, адже той не виступав раніше у суперважкій вазі.

Наразі відомо, що трансляцію бою забезпечить платформа DAZN.

Нагадаємо, Олександр Усик має у своєму рейтингу 16 перемог (12 нокаутом) та жодної поразки.

Нідерландець суринамського походження Тайрон Спонг виходив у професійній кар'єрі 14 разів на ринг та жодного разу програв. З усіх перемог 13 він здобув нокаутом.

Як повідомляв ONLINE.UA, Усик раніше зробив важливу заяву щодо можливих поєдинків проти російських боксерів. Він не вважає такі події гарною ідеєю, бо з'явиться велика кількість різноманітних провокаторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?