Останній день літа: синоптики зробили прогноз погоди в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Останній день літа: синоптики зробили прогноз погоди в Україні

Останній день літа: синоптики зробили прогноз погоди в Україні
Джерело:  online.ua

На території України 31 серпня - в останній день літа-2019 - очікується переважно тепла погода. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Гідрометцентру у Facebook.

За версією синоптиків, повітря у всіх регіонах прогріється до 26-31 градуси Цельсія. Лише на Сумщині буде трохи прохолодніше - від 22 до 25 градусів тепла.

Вночі очікується від 10 до 15 градусів, а от на Закарпатті та у приморських регіонах - від 16 до 19.

Вітер переважно дмухне з північно-східного напрямку. Показник його потужності - від 5 до 10 метрів на секунду.

Слід зазначити, що літо 2019 року стало періодом реєстрації кількох нових рекордів останніх років. Це стосується як України, так і Європи загалом. В окремих країнах спека побила багато історичних рекордів.

Останній тиждень літа також відзначився загалом теплою та трохи спекотною погодою.

Як повідомляв ONLINE.UA, вихідні з 30 по 1 вересня будуть дуже активними на масові заходи у Києві, Не зважаючи на фактичне завершення теплішого сезону року. Жителі та гості столиці зможуть відвідати музичні виступи на відкритих майданчиках, кінопокази та інші івенти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?