Останній раз в статусі першої леді. Меланія Трамп підготувала Білий дім до Різдва
Категорія
Світ
Дата публікації

Останній раз в статусі першої леді. Меланія Трамп підготувала Білий дім до Різдва

Останній раз в статусі першої леді. Меланія Трамп підготувала Білий дім до Різдва
Джерело:  online.ua

Дружина чинного президента США Меланія Трамп готується до останньої зустрічі Різдва в Білому домі в статусі першої леді. Вона дуже красиво прикрасила резиденцію до свят, до чого залучила волонтерів з усіх Штатів. Видовищні фото і відео святкового Білого дому, кожен куточок якого виблискує яскравими кульками і гірляндами, Меланія опублікувала в соцмережах. Американці в захваті від бездоганного смаку першої леді, яка наповнила їх серця атмосферою свята, передає ONLINE.UA.

У роликах, опублікованих Меланією Трамп, видно ошатні різдвяні ялинки, які вишикувалися в коридорах Білого дому. А в одній кімнаті президентської резиденції можна побачити іграшковий поїзд з написом "Америка прекрасна". На фото видно, що Білий дім Меланія прикрасила в традиційних для США різдвяних кольорах - зеленому, червоному, срібному і золотом. Також на ялинках можна помітити прикраси з зображенням орлів, що символізують сильну Америку.

"У цей особливий час року я рада поділитися "Прекрасною Америкою"і віддати належне величі нашої великої нації. Разом ми прославляємо цю землю, яку всі з гордістю називаємо домом", - підписала свої фото та відео Меланія Трамп.

Як відомо, вже в січні Дональд і Меланія Трамп покинуть президентську резиденцію і туди в'їдуть новообраний президент США Джо Байден і його дружина Джілл. Тому перша леді в останній раз в цьому почесному статусі вирішила наостанок по-особливому підготувати Білий дім до свят, тому запросила на допомогу в оздобленні холів і залів президентської резиденції волонтерів з усіх штатів.

Для фотосесії прикраси Білого дому перед Різдвом Меланія також підготувалася грунтовно. Вона з'явилася перед камерами в стильному і елегантному образі, яким захопила шанувальників президентської родини. В елегантному вбранні, що складається з сорочки золотого кольору і чорній спідниці-олівці з високою талією, вона прогулялася серед пишно прикрашених дерев і продемонструвала вироби, зроблені дітьми з усіх 50 штатів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меланія Трамп зважилася на розлучення після виборів в США. Про рішучі плани першої леді розповіла її колишня помічниця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?