Тепер її нічого не зупинить: Меланія Трамп зважилася на розлучення після виборів в США
Категорія
Світ
Дата публікації

Тепер її нічого не зупинить: Меланія Трамп зважилася на розлучення після виборів в США

Тепер її нічого не зупинить: Меланія Трамп зважилася на розлучення після виборів в США
Джерело:  online.ua

Перша леді США Меланія Трамп, яка після поразки свого чоловіка Дональда Трампа на виборах позбавляється цього статусу, зважилася на рішучий крок. Вона має намір розлучитися з Трампом і вже рахує хвилини до того, як залишить Білий дім. Колишня співробітниця Білого дому розповіла західним інсайдерам, що Меланія виношувала цей план всі роки президентства Трампа. Вона зазначає, що перша леді США розлучиться з ним швидше, ніж американці встигнуть попрощатися с колишнім президентом. Експомічниця першої леді США Стефані Волкофф в свою чергу зазначила, що у президента США і його дружини був "ділової шлюб", а в Білому домі вони навіть жили в різних кімнатах. Вона нагадала, що Меланії дуже важко було приховувати свою неприязнь до чоловіка і вона нерідко це показувала на публіці, але розлучитися з ним раніше не могла, так як ТРамп би знайшов спосіб її покарати. Що задумала Меланія Трамп, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Як відомо, Меланія Трампа прожила в шлюбі з Дональдом Трампом 15 років. У них є спільний син Беррон, заради якого, за словами колишніх помічниць першої леді США, Меланія терпіла чоловіка. За словами Волкофф, подружжя уклало шлюбний договір, згідно з яким половина статку Трампа після їхнього розлучення дістанеться їхньому синові з Меланією.

"Меланія рахує кожну хвилину, поки він не покине офіс, і вона зможе розлучитися. Ця жінка розлучиться ним швидше, ніж ви встигнете сказати: До побачення, дорогий!", - стверджують колишні помічники сім'ї Трампа.

Важливо відзначити, що 50-річна Меланія Трамп завжди стверджувала, що у неї "прекрасні відносини" з 74-річним чоловіком. Трамп же запевняє, що вони ніколи не сварилися. Але за останні роки громадськість запідозрила, що не все гаразд у першій родині Америки. Меланія неодноразово проявляла свою неприязнь до чоловіка на публіці, чим дала зрозуміти, що їхня сім'я перебуває на межі розриву.

При цьому достовірно невідомо, що прописано в шлюбному договорі Меланії і Дональда Трампа. Не виключено, що як і його ексдружині Марлі Мейплз, Меланії за договором заборонено критикувати чоловіка.

Як відомо, в США триває підрахунок голосів і поки не оголосили офіційні результати виборів президента, за пост якого в запеклій гонці ведуть боротьбу Джозеф Байден і Дональд Трамп. Попередні підсумки голосування свідчать про те, що Байден переміг і став новим президентом США, але Трамп поки не збирається погоджуватися з програшем і стверджує про свою перемогу. Офіційно ім'я нового президента США оголосять 6 січня на спеціальному засіданні Конгресу, але американців вже немає сумнівів, що ним стане 77-річний представник Демократичної партії Джо Байден, який вже набрав 290 голосів з 270 необхідних для перемоги. У Трампа - 214 голосів, але він стверджує, що виграв президентські вибори в США, набравши 71 млн законних голосів, тому збирається оскаржувати результати голосування в суді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп йде на рішучі заходи після поразки на виборах. Він відмовляється віддавати пост президента США Джо Байдена, тому вирішив опротестувати результати голосування через суд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?