От і все: Тереза Мей готується до відставки
Категорія
Світ
Дата публікації

От і все: Тереза Мей готується до відставки

От і все: Тереза Мей готується до відставки
Джерело:  online.ua

Очільник комітету 1922 року Грем Брейді заявив, що прем'єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей може назвати дату своєї відставки вже наступного тижня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

За словами чиновника, в комітеті, який об'єднує депутатів-консерваторів, попросили Мей пояснити її плани на майбутнє, і вона "запропонувала приїхати і зустрітися з керівником".

"Було б дивно, якби це не привело до чіткого розуміння (дати її відставки) в кінці зборів", - зазначив Бреді. Зустріч відбудеться в середу, 15 травня.

Варто зазначити: раніше чиновник заявив, що Мей повинна прискорити процес відходу з поста і оголосити про відставку до виходу Палати громад на літні канікули, які зазвичай починаються в третій або четвертий тиждень липня.

Проте в адміністрації прем'єрки дали зрозуміти, що розробляють план нового крайнього терміну виведення з глухого кута ситуації навколо Brexit, згідно з яким прем'єр може розраховувати зберегти за собою посаду додаткові чотири місяці.

Як повідомляв ONLINE.UA, Тереза Мей  проводить таємні переговори  щодо нового референдуму про вихід Британії з Євросоюзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?