ЗМІ дізналися про таємні переговори Терези Мей
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ дізналися про таємні переговори Терези Мей

ЗМІ дізналися про таємні переговори Терези Мей
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністерка Великобританії Тереза Мей провела серію закритих зустрічей зі своїми радниками і міністрами, з якими вона обговорила варіант проведення другого референдуму щодо Brexit.

Про це повідомляє The Telegraph з посиланням на свої анонімні джерела, передає ONLINE.UA.

ЗМІ вдалося дізнатися, що Мей розглядає всі варіанти розвитку подій, в тому числі і проведення нового референдуму.

Як відомо, парламент Великобританії вже тричі провалював голосування за угодою про вихід країни з ЄС, тому Мей цього тижня хоче домовитися про підтримку з опозиційною Лейбористською партією. У разі якщо ці переговори будуть неуспішними і лейбористи не погодяться піти на угоду, прем'єр-міністр не відкидає варіанту про винесення питання про вихід країни з Євросоюзу на референдум.

Зараз, як додають у виданні, в офісі Мей цю інформацію заперечують.

Як повідомляв ONLINE.UА, прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей зателефонувала президенту України Володимиру Зеленському і нагадала про необхідність працювати разом для стримування російської агресії та очільника Кремля Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?