Зупинити Путіна: Тереза Мей звернулася до Зеленського з цікавою пропозицією
Категорія
Політика
Дата публікації

Зупинити Путіна: Тереза Мей звернулася до Зеленського з цікавою пропозицією

Зупинити Путіна: Тереза Мей звернулася до Зеленського з цікавою пропозицією
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей зателефонувала президенту України Володимиру Зеленському і нагадала про необхідність працювати разом для стримування російської агресії та очільника Кремля Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу політикині.

Зазначається, що Мей привітала Зеленського з перемогою на виборах і запросила його відвідати Велику Британію "при першій нагоді".

"Прем'єр-міністерка наголосила на важливості спільної роботи наших двох країн разом з міжнародною спільнотою для стримування російської агресії", - йдеться в заяві.

Окрім того, політикиня запевнила Зеленського у намірі зміцнювати двосторонні відносини між Лондоном і Києвом, співрозмовники домовилися залишатися в тісному контакті.

"Вона запевнила обраного президента Зеленського, що Велика Британія буде підтримувати його під час роботи на посаді глави держави, а також демократичне майбутнє України. Крім того Велика Британія готова продовжувати і зміцнювати наше і без того глибоку співпраця в низці сфер", - розповіли у Мей.

Як повідомляв ONLINE.UА, держсекретар США Майкл Помпео під час конференції у Вашингтоні заявив, що американська політика стримування дій президента Росії Володимира Путіна є однією із найжорсткіших з часів 40-гопрезидента Рональда Рейгана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?