"Путін не в захваті": в США похизувалися планом щодо стримування РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

"Путін не в захваті": в США похизувалися планом щодо стримування РФ

"Путін не в захваті": в США похизувалися планом щодо стримування РФ
Джерело:  online.ua

Держсекретар США Майкл Помпео під час конференції у Вашингтоні заявив, що американська політика стримування дій президента Росії Володимира Путіна є однією із найжорсткіших з часів 40-го президента Рональда Рейгана. У Вашингтоні цілком усвідомлюють загрозу з боку Москви, передає ONLINE.UA.

За його словами, у цьому напрямку Сполученим Штатам належить виконати ще більше роботи.

Також американський чиновник прокоментував твердження про змову передвиборного штабу американського лідера Дональда Трампа з Росією.

"Володимир Путін не в захваті від того, що ми експортуємо енергоресурси. Ніяк не може бути в найкращих інтересах Росії і те, що бюджет (проект бюджету на наступний фінансовий рік - ред.) Міністерства оборони США перевищує 700 мільярдів доларів", - сказав Помпео.

Однак при цьому держсекретар наголосив, що "не можна спекулювати на таких звинуваченнях". За його словами, на слуханнях в Сенаті Конгресу його "постійно звинувачують у тому" що нинішня вашингтонська адміністрація "не розуміє, яку загрозу становить Росія для США".

"Я бачу, як президент Трамп приймає цю загрозу дуже серйозно", – відповів на це він.

Як повідомляв ONLINE.UА, російський опозиціонер та політичний експерт Леонід Гозман заявив, що вторгнення на Донбас було колосальною помилкою Путіна. Тож домовитись з Росією про вихід її збройних формувань з окупованих територій Донецької і Луганської областей можливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?