O.Torvald про Євробачення: не будемо підлаштовуватися під гламурний формат
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

O.Torvald про Євробачення: не будемо підлаштовуватися під гламурний формат

O.Torvald про Євробачення: не будемо підлаштовуватися під гламурний формат
Джерело:  Табоїд

Рок-група  O.Torvald, яка представить Україну на Євробаченні в Києві, заявила, що не збирається підлаштовуватися під гламурний формат міжнародного пісенного конкурсу.
Про це музиканти розповіли в інтерв'ю  ТаблоID, повідомляє ONLINE.UA.
За словами фронтмена групи Жені Галича, вони вірять в свої сили, але ще будуть працювати над вокалом і англійською мовою.
"Ми віримо у свої сили! Ми вірили у себе протягом усіх років, які ми займаємося музикою. Ми будемо робити те, що від нас залежить. Тобто будемо працювати над своїм вокалом, над англійською вимовою. В першу чергу, на нас велика відповідальність, тому що саме в нашій країні проходить Євробачення. Від нас також залежить, яке обличчя у нашої країни під час конкурсу і після нього, який буде резонанс", - зазначив Женя.
Галич зазначив, що спочатку вони злякалися, тому що конкурс здебільшого попсовий:
Читайте також: Українські рокери феєрично виступили у фіналі відбору на Євробачення: з'явилося відео
"Однак я щасливий, що саме в цьому році нашу країну, країну вольових людей, країну, яка бореться за свою свободу, представляють абсолютно адекватні люди з Полтави, Білгород-Дністровського, Кривого Рогу, які живуть своєю мрією з того часу, коли починали грати в гаражі. І тепер ми можемо довести усім музикантам, усім художникам - немає нічого неможливого", - заявив музикант.
"А більшості наших людей у нашій країні важливо зрозуміти, що на цей раз на Євробачення йдуть прості хлопці. Ми не шоубізнесові маріонетки, у нас ніколи не було продюсера, ми ніколи не були на жодному конкурсі талантів. Це лише сходинка до того, щоб працювати ще більше, писати більше музики, вдосконалюватися, ми не будемо підлаштовуватися під формат гламурного Євробачення, ми покажемо, що вміємо робити, той досвід, який ми показуємо на концертах", - підсумував лідер O.Torvald.
Нагадаємо, завдяки перемозі Джамали на Євробаченні-2016 міжнародний конкурс відбудеться в Україні. Захід пройде у Києві з 9 по 13 травня. O.Torvald виконає пісню Time.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Женя Галич розповів, що перемога в нацвідборі була дуже важлива для його батьків, зокрема для батька, який важко хворий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?