Отримаєте бомбу швидкої дії: ексрадник Путін зробив попередження Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Отримаєте бомбу швидкої дії: ексрадник Путін зробив попередження Україні

Отримаєте бомбу швидкої дії: ексрадник Путін зробив попередження Україні
Джерело:  apostrophe.ua

Російський економіст, колишній радник Путіна Андрій Ілларіонов запевняє, якщо Україна погодиться на формулу Штайнмаєра щодо вирішення конфлікту на Донбасі, то отримає бомбу навіть не уповільненої, а досить швидкої дії. За його словами, запуск цього механізму означає реалізацію перших і других мінських угод, в результаті чого два квазідержавних утворення опиняться включеними в державне тіло України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Апостроф".

"Ці квазідержавні утворення заблокують внутрішній розвиток України у будь-яких напрямах, про які можуть говорити або говорять сьогоднішні проукраїнські партії і діячі. Звичайно, вони заблокують будь-який рух України у напрямку Європи, Євросоюзу, НАТО і реальної інтеграції із західним світом",- вважає експерт.

За його словами, з появою цих двох анклавів, число голосів, які збираються пропутінськими антиукраїнськими партіями, легко виросте до 35-40% у національному парламенті.

"Після того, як ці сили дефакто координуватимуться, підтримуватимуться і керуватимуться паном Медведчуком, він стане хранителем ключа до внутрішньої і зовнішньої політики України. Він не матиме 50% плюс 1 голос, але контролюватиме вирішальний блок у Верховній Раді і взагалі у громадському просторі України, тому що проукраїнські партії будуть розділені", - зазначив Ілларіонов.

Він прогнозує, що в такому випадку хранителем "джокера, козирного туза" стає пан Медведчук у внутрішній і зовнішній українській політиці.

"Оскільки Медведчук є іншим вираженням Путіна – це значить, що президент Росії стає головною керівною особою української внутрішньої і зовнішньої політики", - підсумував Ілларіонов.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ілларіонов дав пораду українській владі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?