Отруєння Скрипаля: стало відомо про прорив в розслідуванні
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: стало відомо про прорив в розслідуванні

Отруєння Скрипаля: стало відомо про прорив в розслідуванні
Джерело:  The Sun

Колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію намагалися вбити два кілери, пов'язані з Кремлем. Після невдалого замаху вони втекли з Великої Британії і зараз знаходяться в РФ.

Про прорив в розслідуванні щодо отруєння Скрипаля повідомила газета The Sun, передає ONLINE.UA.

Джерела видання не уточнили імен підозрюваних в отруєнні екс-співробітника ГРУ Генштабу РФ Сергія Скрипаля та його дочки. Але правоохоронці переконані, що вони напевно були пов'язані з Росією. Відносно підозрюваних порушено кримінальну справу, але залучити їх до відповідальності буде складно, так як вони ховаються в РФ.

Відзначається, що про прорив в розслідуванні замаху на життя Скрипаля та його дочки британська поліція планує офіційно повідомити найближчим часом.

Нагадаємо, на початку червня правоохоронці відновили послідовність подій в день замаху на Скрипалів. За даними слідства, які були оприлюднені прес-службою Скотленд-Ярду, отруйну речовину була нанесено на дверну ручку будинку Сергія Скрипаля після повернення з Росії його дочки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що британська влада має намір викупити будинок Скрипаля та поліцейського Ніка Бейлі, який першим прибув на місце події і постраждав від отруйної речовини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?