Отруєння в Солсбері: поліція оголосила нові подробиці замаху на Скрипалів
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння в Солсбері: поліція оголосила нові подробиці замаху на Скрипалів

Отруєння в Солсбері: поліція оголосила нові подробиці замаху на Скрипалів
Джерело:  online.ua

У справі про отруєння екс-розвідника Сергія Скрипаля в Солсбері з'явився ще один постраждалий. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter репортерки LBC Рейчел Венабелс.

За її даними, травми від небезпечної речовини отримав представник британської поліції, який відвідував місце злочину. Йдеться про заяву Контртерористичного підрозділу правоохоронних органів.

"Детективи Контртерористичного підрозділу, які розслідували атаку з "Новачком" у Солсбері, підтвердили наявність слідів нервово-паралітичної речовини в зразках крові поліцейського", - вказує публікація.

Відомо, що офіцер поліції здобув маленьку дозу "Новачка", коли приїхав до будинку Скрипалів навесні 2018 року. Чоловік зміг повернутися до несення служби після медичної допомоги.

Слід нагадати, британська влада підозрює двох російських агентів у спробі вбивства екс-розвідника ГРУ РФ. У день замаху в Солсбері побували росіяни Руслан Боширов та Олександр Петров.

Як повідомляв ONLINE.UA, розвідка Великобританії вважає, що безпосередньо президент Володимир Путін дав "добро" на атаку в Солсбері. Лондон бажає зараз довести цей зв'язок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?