"Оце пристрасть!": наречена Роналду вразила мережу романтичним знімком з коханим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Оце пристрасть!": наречена Роналду вразила мережу романтичним знімком з коханим

"Оце пристрасть!": наречена Роналду вразила мережу романтичним знімком з коханим
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома 25-річна аргентинська модель Джорджина Родрігес вирушила на романтичний відпочинок у Сен-Тропе разом зі своїм коханим, 34-річним футболістом Кріштіану Роналду. Яскраві фото з відпочинку пара публікує на своїх сторінках в Instagram.

"Канікули у Французькій Рив'єрі з сім'єю", – повідомив про свою літню відпустку футболіст.

На першому фото Роналду з нареченою ніжаться у басейні на приватній яхті і цілуються. Гаряча світлина набрала понад 7 мільйонів вподобань та тисячі коментарів про те, що вони є найкрасивішою парою у світі.

Окрім того, Джорджина показала, як вона засмагає на яхті. Кохана Роналду приголомшила армію прихильників розкішною фігурою у чорному купальнику з колекції Yamamay. Як відомо, Родрігес є амбасадором (представником) цього білизняного бренду.

"Оце пристрасть"; заздрю Роналду - йому дісталася справжня красуня; ідеальне життя ідеальних людей; фігура, яку хотіла б мати кожна жінка; гарно вам відпочити; ви, напевно, найщасливіша пара на планеті", - пишуть фанати в коментарях.

Як повідомляв ONLINE.UA, наречена всесвітньо відомого футболіста Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес народить своєму коханому другу дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?