Озброєний злочинець взяв у заручники поліцейського - шокуючі новини з Полтави
Категорія
Україна
Дата публікації

Озброєний злочинець взяв у заручники поліцейського - шокуючі новини з Полтави

Озброєний злочинець взяв у заручники поліцейського - шокуючі новини з Полтави
Джерело:  online.ua

Озброєний гранатою злочинець у Полтаві отримав на свої вимоги автомобіль. Із собою він узяв у заручники одного з начальників правоохоронних органів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посилання на інформацію заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

Згідно з його публікацією у Facebook, інцидент стався о 09:05 у четвер, 23 липня. Неподалік від адміністративного суду у Полтаві поліція намагалася затримати порушника, якого підозрювали у викраданні автомобілю.

"Під час затримання зловмисник дістав гранату РГД-5, яку погрожує підірвати. За руку він утримував співробітника поліції. На місці створений оперативний штаб", - пояснив Геращенко.

Першим результатом перемовин став обмін захопленого заручника на іншого, цього разу добровільного. Ним став начальник УКР ГУНП в Полтавській області полковник поліції Шиян. Злочинцю надали авто на його вимоги.

"Продовжуються перемовини, ціль яких примусити зловмисника здатися поліції не наносячи шкоди ні собі, ні оточуючим. Введено в дію поліцейську спеціальну операцію "Грім", - наголосив Геращенко.

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку відбулася спеціальна операція з визволення заручників, яких тримав в автобусі озброєний терорист Максим Кривош. Жодна людина не постраждала, злочинець після виконання однієї з вимог здався правоохоронцям.

Як повідомляв ONLINE.UA, полтавська поліція оголосила про нову надзвичайну загрозу у місті. Невідомий злочинець погрожує вибухом після крадіжки автомобілю.

На місце події прибула команда фахівців з вибухотехніки, слідчо-оперативна група, представники відомства з карного розшуку області та інші різновиди правоохоронних органів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?