Загроза вибуху в Полтаві - поліція почала термінову спецоперацію
Категорія
Події
Дата публікації

Загроза вибуху в Полтаві - поліція почала термінову спецоперацію

Загроза вибуху в Полтаві - поліція почала термінову спецоперацію
Джерело:  online.ua

Полтавська поліція оголосила про нову надзвичайну загрозу у місті. Невідомий злочинець погрожує вибухом після крадіжки автомобілю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу поліцейського управління Полтавської області.

За офіційними даними, наразі район інцидент у оточили правоохоронці.

"На вул. Остапа Вишні проводиться спецоперація із затримання підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір та погрожує працівникам поліції гранатою. З ним ведуть перемови", - наголосили у поліції.

Відомо, що на місце події прибула команда фахівців з вибухотехніки, слідчо-оперативна група, представники відомства з карного розшуку області та інші різновиди правоохоронних органів.

"Процесуальне керівництво здійснює Полтавська місцева прокуратура. Охорону місця події здійснює патрульна поліція. Просимо громадян та водіїв бути вкрай обережними та оминати територію проведення спеціальної операції! Задля вашої безпеки тримайтеся якнайдалі від епіцентру подій", - звернули увагу у пресслужбі.

Нагадаємо, лише нещодавно у центрі Луцька сталося захоплення заручників. Терорист на ім'я Максим Кривиш утримував в автобусі 14 осіб протягом близько 11 годин. У нього була вогнепальна зброя, гранати й вибухівка.

Відомо, що той відпустив заручників та здався силовикам лише після того, як головну його умову виконали. Президент Володимир Зеленський, який до того мав розмову зі злочинцем, виступив з коротким відеозверненням. Пізніше ролик видалили.

Як повідомляв ONLINE.UA, радник глави держави Володимира Зеленського, Кирило Тимошенко, поділився з українцями неочікуваними даними — він офіційно заявив, що спецоперацією зі звільнення заручників у Луцьку керував не очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков і не правоохоронці

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?