Падіння АН-26 у Запорізькій області — одна людина загинула й дві постраждали
Категорія
Події
Дата публікації

Падіння АН-26 у Запорізькій області — одна людина загинула й дві постраждали

Падіння АН-26 у Запорізькій області — одна людина загинула й дві постраждали
Джерело:  online.ua

22 квітня о 09:00 в районі Михайлівки Запорізького району впав літак АН-26, що, за попередньою інформацією, належав Україні.

Джерело: Фейсбук-сторінка Запорізької обласної державної адміністрації

Що відомо про падіння АН-26 у Запорізькій області

За словами представників місцевої влади, повітряне судно виконувало технічний рейс. Наразі відомо про одного загиблого і двох поранених.

Кількість екіпажу та причини падіння з'ясовуються. За попередньою і поки не підтвердженою інформацією, літак зачепив електроопору, в результаті чого загорівся двигун.

Представники Запорізької обласної державної адміністрації також повідомляють, що на місці падіння літака працює Державна служба надзвичайних ситуацій та відповідні органи.

Олександр Старух розповів про обстріли у Запорізькій області

Глава Запорізької ОВА Олександр Старух розповів про ситуацію на територіях області та проінформував про наслідки ракетного обстрілу Запоріжжя, який стався 21 квітня.

Було два “прильоти”, один в об’єкт інфраструктури. Внаслідок цього вибуховою хвилею вибило вікна у вагонах евакуаційного потягу. Друга ракета прилетіла поряд, внаслідок чого було поранено 8 осіб, - повідомив Олександр Старух.

За його словами, загарбники роблять все можливе, щоб знищити об’єкти інфраструктури, які в тому числі забезпечують і гуманітарне постачання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?