Падіння гелікоптера на Полтавщині: медіа повідомили про загибель ексміністра
Категорія
Події
Дата публікації

Падіння гелікоптера на Полтавщині: медіа повідомили про загибель ексміністра

Падіння гелікоптера на Полтавщині: медіа повідомили про загибель ексміністра
Джерело:  censor.net.ua

На території Полтавщини вдень у понеділок, 21 жовтня, впав гелікоптер. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу МВС України.

За офіційними даними, лише одна людина загинула.

"У результаті падіння пілот загинув. На місці події працює слідчо-оперативна група та екстренні служби. Встановлюється особа загиблого та всі обставини події", - пояснили у Нацполіції.

Згідно з відомостями видання "Цензор.НЕТ", загиблим виявився колишній міністр аграрної політики України Тарас Кутовий. Відповідне посилання медіа зробило на власне джерело.

Кутовий, який працював у міністерстві у 2016-2018 роках, самостійно керував судном. Техніка - гелікоптер "Робінсон - 44". Попередньо - він прямував з Києва до Полтавщини.

Загибель колеги підтвердили у Facebook ексочільник Міністерства молоді та спорту Ігор Жданов і колишній віцепрем'єр Павло Розенко.

Нагадаємо, Тарас Кутовий також обіймав посаду народного депутата Верховної Ради 7-го та 8-го скликань.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Львівщині зазнав аварійної посадки літак Ан-12. На його борту знаходилися 8 людей, з яких вижили лише 3. Наразі фахівці з'ясовують причини фактично падіння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?