У поліції назвали офіційні версії аварії Ан-12
Категорія
Події
Дата публікації

У поліції назвали офіційні версії аварії Ан-12

У поліції назвали офіційні версії аварії Ан-12
Джерело:  online.ua

Поліція з'ясувала обставини аварійної посадки літака Ан-12 під Львовом. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Facebook-сторінку регіонального управління відомства.

За офіційними даними, фахівці працюють над 4-ма сценаріями інциденту. Відомо, що літак не змінював траєкторію, чітко слідуючи маршрутом, та не подавав аварійних сигналів.

"Зараз відпрацьовуються такі версії причин авіакатастрофи - помилка пілота, помилка командно-диспетчерського пункту, технічна несправність літака і несприятливі метеоумови. Поліцейські вилучили бортовий самописець літака, документацію і направили їх на відповідні дослідження. У провадженні також призначено ряд експертиз, які дадуть можливість остаточно встановити причини того, що відбулось", - цитує пресслужба Андрія Кумечка - заступника начальника слідчого відділу регіональної поліції.

Згідно з його заявою, правоохоронці також здійснять у майбутньому членів екіпажа. Це стане можливо після покращення їхнього стану.

Полісмен нагадав, що літак прямував плановим рейсом з Іспанії до Туреччини. Львів був транзитним містом. Вантажем служили поперечні підсилювачі дверей та даху автомобілів Renault.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомо, що троє постраждалих під час згаданої аварійної посадки перебувають у важкому стані. Загалом на борту Ан-12 знаходилися 8 осіб. З них 5 загинули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?