Падіння стовпів на Шулявському мосту: Кличко пояснив, що з ними буде
Категорія
Україна
Дата публікації

Падіння стовпів на Шулявському мосту: Кличко пояснив, що з ними буде

Падіння стовпів на Шулявському мосту: Кличко пояснив, що з ними буде
Джерело:  online.ua

Київська мерія пояснила, що буде після резонансного інциденту — падіння стовпів з освітленням на автомобільну дорогу. Очільник столиці Віталій Кличко стверджує, що їх не відновлюватимуть державним коштом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву пресслужби мера.

За словами політика, підрядник нібито давав гарантію на 50 років на новий міст, тож він обурений разом із киянами.

"Повідомлю, що фахівці обстежили всі опори освітлення. Ті, що викликали сумніви щодо надійності укріплення, — демонтували. Вночі підрядник здійснив демонтаж шести опор. І оперативно встановить стовпи з посиленням несучої конструкції. Підкреслю: генпідрядник, який давав гарантію на експлуатацію об’єкту, здійснить всі роботи власним коштом!" - наголосив Кличко.

Він також додав, що представники "Дирекції будівництва шляхо-транспортних споруд" звернуться до суду як замовники робіт, вони вимагатимуть відшкодування за пошкодження автомобілів.

"Висновки щодо якості робіт та безпечності експлуатації об’єкту надає компанія з технічного нагляду – як незалежна організація. Прокуратура столиці порушила кримінальну справу за статтею "Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд", - резюмував мер.

Нагадаємо, інцидент на Шулявському мосту стався у вівторок, 16 грудня, він мав чималий резонанс та наслідки. Падіння стовпів заблокувало рух шляхопроводом, тож по всьому Києву можна було спостерігати затори з автомобілів, які намагалися інакше спланувати маршрут.

Як повідомляв ONLINE.UA, міський очільник Києва Віталій Кличко продовжує дивувати усіх українців: цього разу мер неочікувано для всіх видав невелику ілюстровану книжку своїх смішних легендарних цитат. Презентація книги відбулася 26 листопада та зібрала чимало представників медіа та журналістів. Політик наголосив, що видав самоіронічну книжку зі своїми відомими цитатами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?