Палаючий гарбуз: NASA опублікувало моторошне фото Сонця до Хелловіну
Категорія
Технології
Дата публікації

Палаючий гарбуз: NASA опублікувало моторошне фото Сонця до Хелловіну

Палаючий гарбуз: NASA опублікувало моторошне фото Сонця до Хелловіну
Джерело:  online.ua

Багато країн світу готуються до самого містичного свята року - Хелловіну 2019. Не оминуло увагою цю подію американське аерокосмічне агентство NASA, яке до свята опублікувало моторошне фото Сонця, на якому воно схоже на палаючий "Джек-ліхтар" з гарбуза. Видовищний знімок був опублікований на сайті агентства, передає ONLINE.UA.

Відомо, чо моторошне фото Сонця, яке в NASA присвятили Хелловіну 2019, було зроблено 8 жовтня 2014 року Обсерваторією сонячної динаміки (SDO), яка постійно спостерігає за Сонцем зі своєї орбіти в космосі. У прес-службі агентства пояснили, що гримасна посмішка і очі найбільшого хелловінського "гарбуза" у світі чітко видно через активні області Сонця, які випромінюють більше світла та енергії.

У NASA додали, що дане моторошне зображення Сонця поєднує в собі два набори екстремальних ультрафіолетових довжин хвиль 171 і 193 Ангстрема, звичайно пофарбованих у золотий і жовтий кольори, за рахунок яких у нашого світила вийшов виразний хелловінський образ.

"Навіть наша зірка святкує моторошний день у 2019 році - в 2014-му активні області на Сонце створили цю особу, схожу на ліхтар, як це видно в ультрафіолетовому світлі за допомогою нашого супутника Обсерваторії сонячної динаміки", - підписали в NASA цікаве фото Сонця.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що свято Хелловін, яке відзначається в переддень Дня всіх святих, щорічно святкують 31 жовтня. В Україні це свято почали відзначати порівняно недавно, але з кожним роком воно стає все більш популярним. І все завдяки яскравим традиціям, цікавим символам і містичної атмосфері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?