Пам'ять - як фотоплівка: українська співачка випустила відео на "світлу" пісню
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пам'ять - як фотоплівка: українська співачка випустила відео на "світлу" пісню

Пам'ять - як фотоплівка: українська співачка випустила відео на "світлу" пісню
Джерело:  YouTube

Українська співачка, екс-солістка гурту "Пара Нормальних" Анна Добриднева презентувала авторську пісню "Ти світло" й кліп на цю композицію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал ELLO.
Зйомки кліпу проходили в США. Екранізувати нову пісню співачка довірила американській компанії "Famecubeproduction" - відомому режисерові Henry Lipatov, в послужному списку якого співпраця з такими всесвітньо відомими артистами, як Келлі Кларксон, Джастін Бібер і багатьма іншими.
"Робота над цією композицією супроводжувалася постійними незрозумілими містичними випадками. Деколи, світлим чаклунством, яке дивним чином допомагало у найскладніші моменти. Деколи, відвертою чортівнею, яка доводила до параної всіх причетних до робочого процесу людей", - поділилася Добриднева.
Головним реквізитом у новому кліпі став вінтажний фотоапарат 1964 року, з яким Анна, яка виступила головною героїнею відео, - прогулялася по різних куточках Землі.
"Нова пісня "Ти світло" - дуже чуттєва, світла, я б сказала навіть інтимна. Таке вже життя, що деколи ми назавжди розлучаємося з близькими і улюбленими людьми, але все одно продовжуємо бути пов'язані з ними якоюсь невидимою емоційною ниткою. Наша пам'ять - як фотоплівка: у ній залишаються всі теплі емоції і колосальний заряд світлої і чистої енергії. «Ти світло» - саме про це", - розповіла співачка.


Відзначимо, рівно два роки тому, у жовтні 2014 року, Анна Добриднева оголосила про старт сольної кар'єри. Ця відеоробота стала сьомою за два роки сольної творчості співачки.
Як повідомляв ONLINE.UA, український рок-гурт The Hardkiss через декілька днів після презентації композиції Rain, представив відео на цю пісню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?