Пам'ятник Смерті. У Росії встановили скульптуру Оленки, яка налякала місцевих жителів
Категорія
Світ
Дата публікації

Пам'ятник Смерті. У Росії встановили скульптуру Оленки, яка налякала місцевих жителів

Пам'ятник Смерті. У Росії встановили скульптуру Оленки, яка налякала місцевих жителів
Джерело:  online.ua

У Росії з'явився новий дивний пам'ятник "Оленці", який поставили в місті Нововоронеж Воронезької області. Двометрова скульптура викликала жах у місцевих жителів. Вони вимагають, щоб місцева влада демонтувала моторошний арт-об'єкт, який реально лякає не тільки дітей, а й дорослих. Росіяни підкреслюють, що цей пам'ятник не має нічого спільного з дівчиною, яка заснувала село Нова Оленовка, на місці якого побудований Нововороніж. Вони порівнюють скульптуру з героями з фільмів жахів і називають "Пам'ятником Русской Смерті", передає ONLINE.UA.

Відкриття нового пам'ятника Оленці, який росіяни назвали об'єктом постапокаліпсісу, відбулося кілька днів тому. З тих пір жителі Нововоронежу бурхливо обговорюють скульптуру в соцмережах. Жахлива скульптура надихнула людей на створення мемів, а деяких навіть на написання віршів.

"Мені соромно ... Але це ж обличчя Росії; Очі навикат, ніс величезний, фігурка як у мужика. Щоб оцінити красу Оленки, не обійтися без коньяка; Тепер дітям можна говорити: "Будеш себе погано вести, Оленка забере"; І сміх , і гріх! Оленка постапокаліпсіс; Архітектори я хочу вас засмутити, Хелловін вже скінчився, яка ж кріпота! ", - коментують пам'ятник Оленці росіяни.

На фото пам'ятника Оленці, які масово поширюються в соцмережах, видно, що скульптура виготовлена з металоконструкції, яка навіть віддалено не нагадує силует дівчини. Як відомо, цю скульптуру подарували Нововоронежу і його жителям, і гроші з місцевого бюджету нібито на цей проект не виділялися. Міська влада нагадує, що скульптор створив пам'ятник до 250-річчя села Нова Оленівка. За місцевою легендою, Оленка прийшла на Дон з-під Лебедяни, знайшла гарне місце у невеликого струмка і покликала туди людей. Вони заснували селище. Але саму дівчину незабаром убив розбійник, а в честь неї і струмок, і село назвали Оленівкою.

На думку городян, встановлювати подібний пам'ятник соромно. Він скоріше відлякує любителів прогулянок і гостей Нововоронежу. На їхню думку, пам'ятник швидше присвячений усьому 2020 році і жертвам COVID-19. Вони закликають владу демонтувати пам'ятник Оленці, так як таке "чудо" ніхто не захоче побачити навіть з вікна, не те що в безпосередній близькості.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії студентам прочитали лекцію про зв'язок собак з Сатаною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?