Панда Бін Двень Двень: зимова Олімпіада-2022 отримала талісман
Категорія
Спорт
Дата публікації

Панда Бін Двень Двень: зимова Олімпіада-2022 отримала талісман

Панда Бін Двень Двень: зимова Олімпіада-2022 отримала талісман
Джерело:  online.ua

Організаційний комітет Зимових Олімпійських ігор 2022 року обрав талісманом панду на ім'я Бін Двень Двень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter-акаунт організаторів змагань.

У вівторок, 17 вересня, відбулася офіційна церемонія презентації маскоту. За думкою оргкомітету, панда має золоте серце, проте вдягає крижаний костюм та у захваті від усіх різновидів спорту.

Червоний ліхтарик Сюе Жунжун був обраний у якості символу Паралімпійських змагань. Його перший ієрогліф - "сніг", який демонструє красу та чистоту зимового спорту.

Нагадаємо, Зимова Олімпіада-2022 стане вже 24-ю у своєму роді. Терміни її проведення - від 4 до 20 лютого відповідного року.

Наразі відомо, що китайська столиця Пекін стане першим містом, яке прийматиме обидва різновиди великих Ігор - літні та зимні. Перші з них були проведені тут ще 2008 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, український спортсмен та народний депутат Жан Беленюк отримав титул чемпіону світу з боротьби. Він представив нашу державу у відповідних змаганнях, що відбулися у столиці Казахстану - Нур-Султані. Українець виступив у ваговій категорії до 87 кілограмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?