Пандемія коронавірусу: Трамп зважився на ще одне доленосне рішення
Категорія
Світ
Дата публікації

Пандемія коронавірусу: Трамп зважився на ще одне доленосне рішення

Пандемія коронавірусу: Трамп зважився на ще одне доленосне рішення
Джерело:  online.ua

Нещодавно міжнародна спільнота активно обговорювала дивну пропозицію американського лідера Дональда Трампа, який заявив, що потрібно сповільнити тестування в США, щоб покращити статистику хворих коронавірусом. Проте 23 червня стало відомо про новий указ очільника Білого дому - наголошується, що президент Штатів розширив і продовжив дію рішення про призупинення видачі низки віз. За попередніми даними, термін призупинення видачі віз – до кінця поточного року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Білого дому.

"Президент Трамп продовжує паузу у видачі нових імміграційних віз до кінця року, щоб гарантувати, що ми продовжимо ставити американських робітників на перше місце під час нашого відновлення від коронавірусу" - йдеться в повідомленні.

Окрім того, зазначається, що тимчасово припиняється видача грін-карт, робочих віз х H1-B, H-4 і H-2B, L і більшості документів категорії J. Команда очільника Білого дому розповідає, що дія розпорядження Трампа може бути продовжена і після 31 грудня.

"Протягом 30 днів з 24 червня і кожні 60 днів після вступу в силу розпорядження глава міністерства внутрішньої безпеки в координації з держсекретарем і міністром праці рекомендуватимуть будь-які зміни в разі необхідності", - додають в Білому домі.

За словами Трампа, американська влада, за деякими винятками, не повинна дозволяти великій кількості іноземних робітників в'їжджати в Сполучені Штати в той час, коли так багато американців залишаються без роботи.

Що важливо розуміти, нещодавно авторитетний американський економіст Джеффрі Сакс озвучив важливе попередження. За його словами, світ стоїть на межі нової глобальної кататсрофи, яка буде небезпечніше пандемії. Йдеться про торгову війну США і Китаю, через яку світова економіка не зможе повернутися до стабільного стану довгий час.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишній очільник Morgan Stanley Asia Стівен Роуч приголомшив світ вкрай несподіваним прогнозом щодо курсу долара - це потрібно знати кожному.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?