Пандемія коронавірусу вплинула на земну кору - вчені пояснили, що відбувається
Категорія
Технології
Дата публікації

Пандемія коронавірусу вплинула на земну кору - вчені пояснили, що відбувається

Пандемія коронавірусу вплинула на земну кору - вчені пояснили, що відбувається
Джерело:  online.ua

На тлі пандемії коронавірусу COVID-19 людство знизило свою активність у багатьох галузях — це спричинило падіння коливань у земній корі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Бельгійської королівської обсерваторії.

За словами сейсмологів, шум у корі створюють автомобілі, потяги, промислові підприємства. Наразі транспортний рух здебільшого припинили у багатьох регіонах, індустріальні об'єкти зупиняють роботу.

Бельгійські фахівці зареєстрували зниження шуму безпосередньо у Брюсселі — на показник від 30 до 50%. Це сталося після закриття шкіл, вишів, ресторанів та магазинів у країні. Людей закликали не виходити з дому без надзвичайної потреби.

Станом на день у понеділок, 6 квітня, кількість випадків COVID-19 у світі виросла майже до 1,3 мільйона. Близько 70 тисяч людей померли від інфекції.

Як повідомляв ONLINE.UA, у зоопарку Бронкса в Нью-Йорку чотирирічна малайська тигриця на прізвисько Наля захворіла на коронавірус — Передбачається, що її заразив доглядач, у якого на момент контакту з твариною не було симптомів коронавірусу. Це перший у світі підтверджений випадок зараження дикої тварини коронавірусом від людини, а не навпаки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?