Паніка, затори та постраждалі: у Туреччині стався землетрус
Категорія
Світ
Дата публікації

Паніка, затори та постраждалі: у Туреччині стався землетрус

Паніка, затори та постраждалі: у Туреччині стався землетрус
Джерело:  online.ua

У четвер, 26 вересня, Стамбула торкнувся потужний землетрус. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Медуза".

Згідно з оприлюдненими відомостями, магнітуда явища досягла показника у 5,7 бала. Його епіцентр зареєстрований на відстані у 70 кілометрів від турецького мегаполіса.

За інформацією Міністерства охорони здоров'я республіки, жодна людина не загинула під час підземних поштовхів. Президент Реджеп Ердоган підтвердив наявність 8 постраждалих громадян.

Розпочата евакуація торкнулася торговельних центрів, шкіл, лікарень, офісних приміщень. На автомобільних дорогах наявна складна ситуація через затори.

Окремі будівлі зазнали пошкоджень. Наприклад, постраждав від землетрусу мінарет однієї з місцевих мечетей. Служба невідкладної допомоги спрямувала до найбільш "гарячих" локацій бригади медичних фахівців.

Загалом окрім першого поштовху зафіксовано 28 інших, які виявилися слабкішими.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку вересня до узбережжя Сполучених Штатів наблизився ураган "Доріан". Американський лідер Дональд Трамп закликав місцеве населення до молитви, а місцева влада готувалася до можливої евакуації жителів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?