Панує безлад: у Зеленського озвучили гучні звинувачення Кабміну
Категорія
Політика
Дата публікації

Панує безлад: у Зеленського озвучили гучні звинувачення Кабміну

Панує безлад: у Зеленського озвучили гучні звинувачення Кабміну
Джерело:  YouTube

Очільник президентської політичної сили "Слуга народу" Олександр Корнієнко озвучив нові претензії Кабміну. Він наголосив, що уряд не є ефективним у соціальній, промисловій та житлово-комунальній політиці. Окрім того, політик додав, що щодо КМУ "виник незрозумілий парадокс". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на ICTV.

Корнієнко звернув увагу на те, довіра до глави держави Володимира Зеленського зберігається досить високою. За його словами, це означає, що загалом є довіра до того економічного та соціального курсу, який рік тому запропонував український лідер та партія "Слуга народу". Політик підкреслив, що наразі назріли запитання щодо виконання курсу та програми президента.

"Люди не відчули це у своїй кишені, на своєму подвір`ї, не відчули у стані покращення медичної інфраструктури, наприклад", - поскаржився Корнієнко.

Окрім того, він підкреслив, що у окремих сферах "панує певний безлад", хоча наявна "стратегія, куди ми крокуємо".

Очільник партії переконаний, що важливим питанням також є промислова політика. За його словами, для цього напрямку є ідея призначити окремого координатора: міністра чи віцепрем’єра. Щодо оновлення та змін у силовому блоці, нардеп наголосив, що спочатку треба заслухати звіту правоохоронців та поставити їм запитання.

"Фінальна конфігурація буде обговорюватись на засіданні фракції у вівторок", - пояснив Корнієнко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Корнієнко наголосив, що цієї весни точно потрібно розпочати посадки, як цього вони обіцяли під час передвиборчої кампанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?