Парад жертвоприношення: аналітик розкрив справжні плани Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Парад жертвоприношення: аналітик розкрив справжні плани Путіна

Парад жертвоприношення: аналітик розкрив справжні плани Путіна
Джерело:  24 канал

Останні події, які сколихнули Росію, та дії й рішення очільника Кремля Володимира Путіна дивують не тільки міжнародну спільноту, але й постих росіян. Саме тому майже півтора десятка міст в Росії відмовилися від проведення параду 24 червня у зв'язку з негативною ситуацією по захворюваності. Однак сам Путін жахаючої загрози або не бачить, або ж просто її нахабно ігнорує. Довгоочікуваний російським президентом парад може перетворитися на ритуал жертвоприношення через ситуацію з COVID-19, проте главу держави це взагалі не хвилює. Можливо, він навіть хоче цього, якщо не замислюється про те, що далі буде з людьми в його країні. На це звернув увагу політичний аналітик та блогер Ель Мюрид, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

За словами експерта, парад повинен дати старт тріумфальному "всенародному голосуванню" і продемонструвати як перемогу над вірусом, так і причетність нинішніх пігмеїв до справжніх переможців.

"Правда, Мавзолей на всякий випадок знову забили в фанерний ящик - ризикувати ставати на його трибуну Путін не поспішає, як зазвичай, буде стояти десь під парканом Мавзолею. Де народився, там згодився. Духовно має заглушити вируючі звуки в животах. Нічого іншого влада людям запропонувати не може. Це в якійсь там Данії всі працюючі отримають по 3 тисячі євро допомоги від держави в якості компенсації втрат від наслідків епідемії, а пенсіонерам та живуть на посібники щомісяця будуть поки додавати по 150 євро з тією ж метою. Нам Данія не указ, дивіться телевізор і не забудьте кивнути на знак згоди з поправками до конституції", - зазначає Ель Мюрид.

Він також не забув згадати про те, що з метою "поліпшення настрою" росіян нескінченним потоком ллються підбадьорливі новини про створення все більш сучасних систем озброєння - гвинтівок з дальністю стрільби за 7 км, "контр-гіпер-ракет" та інших вкрай корисних штук.

"Відкриття похмурого капища кольору хакі знову ж - з кашкетом Гітлера в якості жертви своєму войовничому божеству війни. Все для народу. Відрив від реальних проблем країни у правлячої верхівки просто приголомшливий. Найцікавіше, що вони, схоже, навіть не розуміють, що відбувається, живучи десь в паралельному просторі", - підсумовує експерт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україні вдалося рознести вщент плани Володимира Путіна - важливі подробиці можна знайти в нашій новій статті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?