Парасюк розповів, що до його батьків без дозволу приїхали журналісти каналу Ахметова
Категорія
Політика
Дата публікації

Парасюк розповів, що до його батьків без дозволу приїхали журналісти каналу Ахметова

Парасюк розповів, що до його батьків без дозволу приїхали журналісти каналу Ахметова
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Володимир Парасюк заявив, що до будинку його батьків без дозволу приїхали журналісти каналу ТРК "Україна", який належить олігарху Рінату Ахметову.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
За словами Парасюка, він зневажає таких як "сепаратистський канал ТРК "Україна".

"Щойно без мого відома і будь-якого дозволу додому до моїх батьків приїхали "журналісти" сепаратиського каналу ТРК "Україна", який належить олігарху Аметову. Я ніколи не перешкоджав журналістам мати доступ до свого особистого життя. В мене вдома десятки разів були різного роду масмедіа. Але таких як ТРК "Україна" я зневажаю. Цей проросійський канал займається ворожою пропагандою і через таких як вони в нашій країні війна. Зараз вони знімають проти мене замовний фільм через блокаду і через те, що я порушив питання транслювання в їхньому ефірі серіалів російського виробництва, які возвеличують армію країни-агресора", — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Скандал з Парасюком: у Авакова зробили новий випад на адресу нардепа

Парасюк також додав, що він "вимагав і буде вимагати, щоб такі канали як ТРК "Україна" і "Інтер" були заборонені".


Як повідомляв ONLINE.UA, дружина президента України Марина Порошенко з 15 травня почне вести ранкову програму "В ритмі спорту" на телеканалі "Україна", що належить олігарху Рінату Ахметову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?