ПАРЄ прийняла нову декларацію по Україні та Росії: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

ПАРЄ прийняла нову декларацію по Україні та Росії: з'явилися подробиці

ПАРЄ прийняла нову декларацію по Україні та Росії: з'явилися подробиці

У новій декларації Парламентської асамблеї Ради Європи говориться, що європейські парламентарії засудили спецслужби Росії за  планування замаху на життя українського народного депутата Антона Геращенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook автора документа, віце-президента ПАРЄ від України Георгія Логвинського.
"Депутати всіх політичних груп ПАРЄ, крім об'єднаних лівих, засудили дії російських спецслужб, спрямовані на усунення народного депутата України Антона Геращенко. Важливо відзначити, що депутати від Грузії підтвердили аналогічні ситуації на їх території, коли спецслужби Росії використовували представників криміналітету і колишніх ув'язнених з окупованих територій з метою організації терактів і усунення політично неугодних осіб", - написав він.
Читайте також: У Європі прийняли важливу резолюцію по ув'язненим в Росії українцям
"Наша боротьба триває! Методи терору - це методи негідників і слабких. Наше спільне завдання не дати цій хворобі знищити майбутні країни і дати відсіч агресору", - зазначив віце-президент ПАРЄ від України.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Парламентська асамблея Ради Європи відмовилася вимагати від України проведення довиборів до Верховної Ради на окупованих територіях Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?