Парламентські вибори-2019: людині Путіна не вдалося пробитися в Раду
Категорія
Україна
Дата публікації

Парламентські вибори-2019: людині Путіна не вдалося пробитися в Раду

Парламентські вибори-2019: людині Путіна не вдалося пробитися в Раду
Джерело:  online.ua

Центральна виборча комісія опрацювала 100% протоколів на 105 виборчому окрузі, де балотувався брат одного із лідерів партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука – Сергій Медведчук. Як відомо, Віктор Медведчук є кумом очільника Кремля Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ЦВК.

За результатами опрацювання 100% протоколів, брат Медведчука займає другу позицію (31,7%) і поступається місцем у Раді представниці "Опозиційного блоку" Вікторії Гриб (39,58%). Між Гриб і Медведчуком різниця у 7,88% або ж у 369 голосів.

Зазначається, що за представницю "Опоблоку" проголосували 1852 громадяни на Луганщині, а за Медведчука з "Опозиційної платформи – За життя" - 1483 особи.

 Варто зазначити, що округ в Луганській області складається всього з 6 дільниць. За даними ЦВК, брат Медведчука - президент ТОВ "Керамбуд", а Гриб - керівниця напряму зі сталого розвитку ТОВ "ДТЕК ЕНЕРГО".

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше один із лідерів партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук повідомив, що його політична сила буде в опозиції до нової влади. Він додав, що у партій "Європейська солідарність", "Батьківщина" й "Голос" ніякої коаліції без "Слуги народу" не буде.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?