Парламентські вибори 2019: ПЦУ звернулася до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Парламентські вибори 2019: ПЦУ звернулася до українців

Парламентські вибори 2019: ПЦУ звернулася до українців
Джерело:  online.ua

Православна церква України оприлюднила звернення до українців зробили зробити відповідальний вибір на найближчих виборах до Верховної Ради 21 липня. Як повідомляє ONLINE.UA, звернення опубліковане на сайті ПЦУ.

«Не слід забувати, що від підсумків голосування, особливо зараз, залежить майбутнє всієї нашої держави, а отже, і Української Церкви і кожного нас - чи будемо ми рухатися в обраному нашим народом і закріпленому в Конституції напрямку Європейського Союзу і євроатлантичної безпеки, або припустимо повернення в минуле», – йдеться в зверненні.

У ПЦУ закликали виборців усвідомлено використати час, який залишився до дня голосування, щоб 21 липня, «помолившись в неділю», прийти на виборчі дільниці і зробити свій вибір.

«Не маємо права зупинятися на досягнутому, адже все зроблене потребує подальшої потужній підтримці і захисті від ворожого протидії», – наголошується у заяві.

Також ієрархи церкви закликали політичні сили не підкуповувати виборців, а громадян – не продавати голоси.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому від імені УПЦ МП був поданий судовий позов в Окружний адмінсуд Києва з вимогою скасувати державну реєстрацію ПЦУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?