Парламентські вибори 2019: Верховний суд ухвалив важливе рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

Парламентські вибори 2019: Верховний суд ухвалив важливе рішення

Парламентські вибори 2019: Верховний суд ухвалив важливе рішення
Джерело:  online.ua

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного суду задовольнив апеляцію Центральної виборчої комісії та скасував рішення Шостого апеляційного адмінсуду про повторне жеребкування партій. Про це повідомила секретарка ЦВК Наталя Бернацька, передає ONLINE.UA.

Рішення суд виніс 8 липня.

 "Все ж таки є справедливість! Ми виграли Верховний! Виборам 21 липня бути! PS. Давно я так не хвилювалася".

Варто зазначити, що прес-служба Касаційного адміністративного суду підтвердила цю інформацію.

"Постанова про скасування судового рішення від 8 липня. Апеляційні скарги ЦВК, політичних партій "Слуга народу", "Сила і честь", "Опозиційний блок" - задовольнити. Рішення Шостого апеляційного адміністративного суду від 4 липня 2019 року скасоване".

Як відомо, уже 21 липня в Україні мають відбутися вибори до Верховної Ради. На момент судового про пережеребкування ЦВК уже видрукувала фактично 5 мільйонів 200 бюлетенів, зупинка цього процесу і проведення нового жеребкування, за словами голови ЦВК Тетяни Сліпачук, могли призвести до зриву виборів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Верховний суд України виніс рішення по апеляційній скарзі партії «Рух нових сил», лідером якої є колишній глава Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?