Партизани "Атеш" проникли на територію військової частини в Підмосков'ї — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани "Атеш" проникли на територію військової частини в Підмосков'ї — відео

Дивізія армії РФ у Підмосков'ї
Джерело:  АТЕШ

Представники визвольного партизанського руху "Атеш" з окупованого РФ Криму заявили про проникнення у дивізію імені Дзержинського в Балашисі, у Підмосков'ї. 

Що відомо про проникнення партизанів "Атеш" на територію дивізії у Підмосков’ї

Атеш" проник у дивізію імені Дзержинського в Балашисі. Наш агент із числа офіцерів проник у зазначену дивізію. Ми вже отримали список особового складу, який бере участь у "СВО". Їхні імена, контакти та особисті дані передано до відповідних органів. Агент передає полум'яний привіт товаришам по службі, - зазначають представники партизанського руху.

Рух також опублікував координати розташування дивізії.

У структурі самої дивізії проводиться розширення і зміцнення нашої агентурної мережі для більш якісної діяльності, - зазначається у повідомленні “Атеш”.

Що вказує на ознаки дестабілізації ситуації в РФ

За словами військово-політичного аналітика Олександра Коваленка, найбільш помітною ознакою наближення дестабілізації ситуації у Росії є передача підрозділам “Росгвардії” артилерії та танків.

Багато експертів, коли говорять про післявоєнну Росію, то говорять про її розпад. Я ж не можу сказати, що розпад Росії - це єдиний підсумок її післявоєнного існування, а ось перетворення з Російської Федерації в російську феодалізацію - це цілком реально, - зазначає Коваленко.

Аналітик також спрогнозував, якою буде післявоєнна РФ. На його думку, там будуть феодальні наділи, якими керуватимуть місцеві царьки-олігархи, "зі своїми приватними арміями, законами і повною непокорою центру".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?