Партизани "Атеш" проникли на фортифікаційні споруди армії РФ у Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани "Атеш" проникли на фортифікаційні споруди армії РФ у Криму

Партизани "Атеш" проникли на фортифікаційні споруди армії РФ у Криму
Джерело:  online.ua

Партизанам руху "Атеш" вдалося проникнути на ключові фортифікаційні споруди Криму. Наразі вони знаходяться на зведенні ліній на багатьох ділянках, у тому числі в Красноперекопську, Джанкої, Міжводному, а також в інших місцях.

Джерело: "Атеш"

Партизани продовжують активну роботу у Криму

Агенти "Атеш" вирішили дізнатися про перебіг будівництва ліній оборони у Криму.

Вони змогли проникнути до села Молочне біля Євпаторії та оцінити рівень готовності російських загарбників до відображення можливого десанту з моря та відзначили як організована оборона, де розташовані вогневі точки й де пролом в обороні окупантів.

Фото - відкриті джерела

Рашисти готуються до нової Нормандії, але матимуть новий Херсон. Крим готуватиметься до українського курортного сезону, – розповідають кримські партизани.

За словами представників "Атеш", вони знаходяться на зведенні ліній на багатьох ділянках, зокрема в Красноперекопську, Джанкої, Міжводному та на багатьох інших ділянках.

Фото - відкриті джерела

Офіцер ЗСУ прогнозує втечу окупантів з Криму після початку деокупації

Як вважає офіцер ЗСУ та політолог Тарас Березовець, більшість жителів півострова позитивно ставиться до повернення півострова під контроль України.

Росіяни зараз укріпили оборону в районі Перекопського перешийка, а також на західному узбережжі. Напевно, вони думають, що ми хочемо висадити свій десант. Я вважаю, що ворог буде швидко тікати, як тільки перші підрозділи ЗСУ візьмуть перші населені пункти на півночі півострова, то окупанти будуть бігти в надії на порятунок, - прогнозує офіцер.

Попри це, як попереджає Березовець, українцям не потрібно розраховувати на те, що деокупація Криму буде блискавичним процесом.

Що важливо розуміти, ворог вибудував хорошу оборону, немов за підручником, тому важливо чекати деокупації півострова без завищених очікувань.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?