Партизани дізналися про нові плани Путіна щодо Білорусі
Категорія
Світ
Дата публікації

Партизани дізналися про нові плани Путіна щодо Білорусі

Партизани дізналися про нові плани Путіна щодо Білорусі
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися білоруським партизанам, команда російського диктатора Володимира Путіна наразі робить все можливе, щоб ще більше використовувати ресурси Білорусь у війні проти України. Так, Кремль намагається отримати контроль над ОПК республіки.

Джерело: сайт "Центр національного спротиву" з посиланням на дані білоруського підпілля

Путін планує отримати контроль над білоруським ОПК

Представники білоруського підпілля звертають увагу на те, що офіційна Москва уже перевела свій оборонно-промисловий комплекс на посилену роботу, щоб мати змогу та ресурси продовжувати війну проти України.

Як відомо, адміністрація Путіна має намір збільшити держоборонзамовлення у наступному році, а також посилити навантаження на свій ОПК.

Окрім того, наголошується, що Кремль хоче відкрити на території РФ власне виробництво іранських безпілотників типу Shahed-136.

Ба більше, як вдалося дізнатися партизанам, в межах діяльності "союзної держави" з Республікою Білорусь команда Путіна робить все можливе, щоб отримати контроль над білоруським ОПК.

Зокрема, ця тема була однією з тих, яку обговорював міністр оборони РФ Сергій Шойгу під час свого візиту до Білорусі на початку грудня. Водночас, можливість повноцінно використовувати білоруський ОПК може стати "розмінною монетою" під час перемовин диктаторів Путіна та Лукашенка в Мінську, що планується на 19 грудня, - йдеться в повідомленні.

За словами білоруських партизанів, російський диктатор продовжує тиснути на Лукашенка, щоб змусити останнього розпочати повномасштабне вторгнення в Україні

Поки такий сценацій розвитку подій є малоймовірним. Солдати армії РБ продовжують обслуговувати російські війська які дислокуються в Білорусі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?