Путін планує осоромити НАТО разом зі США — експерт
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін планує осоромити НАТО разом зі США — експерт

Путін планує осоромити НАТО разом зі США — експерт
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін досі плекає надію, що запорукою його перемоги в Україні є тотальне знищення інфраструктури. Ба більше, очільник Кремля переконаний, що вже знищив 60% інфраструктури нашої країни. Про це від своїх інсайдерів дізнався російський опозиційний політик Геннадій Гудков. 

Джерело: "24 Канал"

Путін вірить,що зможе знищити усю інфраструктуру України і перемогти у війні

За словами Гудкова, російський диктатор навіть не сумнівається в тому, що незабаром "всі заплачуть, Зеленський приповзе на колінах і благатиме про допомогу".

Путін думає, що зараз ще 5% інфраструктури зруйнуємо… українці заплачуть, побіжать до Зеленського. Зеленський приповзе на колінах і скаже – слухай, Володимире Володимировичу, я все зрозумів, я йду, а ти став Януковича і керуй Україною,– розповідає опозиціонер.

Ба більше, Путін хизується своїми абсурдними планами перед "придворними", а ті запевняють очільника Кремля у їхній "геніальності".

Путін також мріє осоромити США й НАТО

Гудкову також вдалося дізнатися, що Путін планує якимось чином осоромити НАТО разом зі США, побачити, як Європейський Союю "битиметься у конвульсіях", а Україна ридатиме й буде просити пробачення.

А він – великий Пу – вирішуватиме долі всього світу. Це не жарт, не вигадка і не фантазія. Це те, що мені сьогодні розповіли дуже поінформовані люди, які знають, що відбувається у Кремлі та з Кремлем,– уточнив опозиціонер.

За його словами, створивши нестерпні умови життя для 40 мільйонів громадян України, російський дикатор дійсно розраховує перемогти у війні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?