Партизани організували стеження за аеродромом армії РФ у Криму — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани організували стеження за аеродромом армії РФ у Криму — відео

Аеродром Кіровське
Джерело:  online.ua

Українські партизани з подпільного визвольного руху “Атеш” влаштували стеження за аеродромом Кіровське на території окупованого Росією Криму. 

Що відомо про російський аеродром Кіровське на території Криму

За інформацією представників “Атеш”, за результатами стеження було помічено базування злочинною армією на аеродромі Кіровське великої кількості бойових літаків, вертольотів та безпілотників.

Що відомо про підготовку окупантів до оборони у Криму

Аналітики партизанського руху “Атеш” зазначають, що злочинна армія РФ вже почала готуватись до оборони на території окупованого Криму.

Фортифікаційні споруди було помічено в районі траси Р-25 "Євпаторія – Саки".

При цьому українські партизани на території окупованого Росією півострова заявляють про велику кількість побудованих російськими військовими злочинцями оборонних споруд.

Серед них, як поодинокі окопи, так і опорні пункти, укріплення з піску і бетону, а також зосередження військової техніки.

Очевидно, що рашисти продовжують зміцнювати західний берег Криму, боячись українського десанту. Чи будуть російські пропагандисти продовжувати наполягати на тому, що це роботи з реконструкції Євпаторійської набережної? Жодні оборонні споруди окупантам не допоможуть. Крим буде звільнений Силами оборони України за підтримки "Атеш" і кримчан, йдеться у публікації українських партизан.

Як результатів вже досягла Україна на шляху до звільнення Криму

За словами президента Володимира Зеленського, наразі українські військові вже мають досить значні результати у роботі щодо деокупації Криму.

Він зазначив, що одним з ключових результатів дій українських військових стало позбавлення Чорноморського флоту Росії здатності проводити операції у Чорному морі.

Це також спонукає російські військові кораблі покидати узбережжя Криму.

І це історичне досягнення. Нещодавно російський керівник був змушений заявити про створення нової бази Чорноморського флоту. Вірніше для його залишків на окупованій території Грузії. Тобто в південно-східній частині моря, максимально далеко від українських ракет і морських дронів. Але ми їх всюди дістанемо, - зазначив Зеленський.

Президент підкреслив, що українські військові позбавили злочинну армію РФ безпечних місць на території окупованого півострову, де можна б було розмістити військові об’єкти чи особовий склад, всі логістичні маршрути також перебувають під прицілом ЗСУ.

Станом на зараз ми ще не досягли повного вогневого контролю над Кримом та прилеглими водами. Але це буде. Це питання часу, - наголосив глава держави.

Третій результат - проукраїнські настрої в Криму стають все більш відкритими. Навіть попри те, що Росія все ще контролює цю землю.

Так само як і в інших окупованих районах країни люди в Криму усвідомлюють, що Росія звідти піде та чекають на Україну. Ми чітко бачимо, що в Криму в нас є багато союзників, - зазначає Зеленський.

Четвертим успіхом президент назвав те, що Україна змогла повернути Чорному морю роль безпекової артерії, від якої залежить глобальна продовольча стабільність.

Без нашого аграрного експорту зернова криза на ринку продовольства та соціальний хаос стають загрозою для десятків різних націй на просторі від західного узбережжя Африки до Бангладеш, до Індонезії. Це наріжний камінь, коли зникає український сектор продовольства. Руйнується весь глобальний продовольчий ринок, - пояснив Зеленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?