Парубій оголосив повну мобілізацію Верховної Ради: що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Парубій оголосив повну мобілізацію Верховної Ради: що відбувається

Парубій оголосив повну мобілізацію Верховної Ради: що відбувається
Джерело:  LB.ua

Голова Верховної Ради Андрій Парубій закликав депутатів максимально мобілізувати явку у найближчі дні, адже у сесійній залі будуть поставлені на голосування кадрові пропозиції президента. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LB.ua.

Під час виступу на погоджувальній раді спікер оголосив «повну мобілізацію всіх народних депутатів на четвер».

«Це буде наше останнє рішення Ради цього скликання і ми повинні пройти це гідно», – закликав Парубій.

Позачергове засідання Верховної Ради необхідно для заміщення посади глави МЗС замість Павла Клімкіна та для розгляду Виборчого кодексу.

«Було зібрано 150 підписів за проведення позачергової сесії. Ми провели обговорення і домовилися, що оптимальний час для позачергової сесії буде в четвер між ранковим пленарним засіданням і вечірнім пленарним засіданням, тобто о 14:15. Будемо відверті, що це буде останній день роботи парламенту... Є ряд кадрових подань від президента. зокрема, про призначення главою МЗС Пристайко ... Думаю, що в четвер ми зможемо розглянути кадрові питання і звіти про роботу наших тимчасові слідчі комісії», – розповів Парубій.

Нагадаємо, що місяць тому, 6 червня, депутати відмовились відправляти у відставку міністрів закордонних справ та оборони, мотивуючи це відсутністю кандидатур на їх заміщення, поданих президентом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?