Пашинський отримав від суду новий статус - деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Пашинський отримав від суду новий статус - деталі

Пашинський отримав від суду новий статус - деталі
Джерело:  5 канал

Екснародний депутат Сергій Пашинський отримав за рішенням суду статус особи, якій загрожує небезпека. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".

За журналістською інформацією, це стало причиною перенесення допиту заарештованого щодо справи про розстріли на вулиці Інститутській у Києві. Йдеться про події 20 лютого 2014 року.

"Під час обрання йому запобіжного заходу, Печерський суд задовольнив клопотання сторони захисту щодо того, що підозрюваний належить до категорії осіб, яким може загрожувати небезпека. Тому ми не можемо його з ізолятору тимчасового тримання доставляти для допиту в Святошинський суд", - пояснила суддя.

Допит був призначений на четвер, 7 листопада. Суд запропонував провести ці заходи дистанційно, у форматі відеозв'язку. Втім, у приміщенні ІТТ проінформували про неможливість забезпечення з'єднання з технічних причин.

Екснардеп повинен з'явитися на допиті 21 листопада. Юристи Пашинського відмовилися пояснювати згадане клопотання. Також невідомо, хто йому міг погрожувати.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середині жовтня суд відхилив апеляцію захисту Пашинського, який намагався оскаржити його взяття під варту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?