Справа Пашинського: суд виніс рішення на апеляцію арештованого нардепа
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа Пашинського: суд виніс рішення на апеляцію арештованого нардепа

Справа Пашинського: суд виніс рішення на апеляцію арештованого нардепа
Джерело:  rbc.ua

Колишній народний депутат Сергій Пашинський залишиться під вартою згідно з рішенням Апеляційного суду Києва. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

Суд відмовився змінити запобіжний засіб експосадовцю, якого підозрюють у стрілянині 31 грудня 2016 року.

Нещодавно стало відомо, що Генпрокуратура України розпочала ще три кримінальні провадження, фігурантом яких виступає Пашинський.

Нагадаємо, нардепа Верховної 5-8 скликань арештували на початку жовтня до 4 грудня. Йому повідомили про підозру.

Йдеться про суперечку із застосуванням вогнепальної зброї на Київщині у згадану дату. Пашинський прострелив ногу людині. Його захист тоді послався на "необхідну оборону", тож провадження призупинили.

Більш того, правоохоронні органи визнали, що дії іншого фігуранта - постраждалого жителя одного з сел - були соціально небезпечними.

Як повідомляв ONLINE.UA, директор ДБР Роман Труба нещодавно звинуватив ГПУ у гальмуванні розслідування стосовно Сергія Пашинського. Він зауважив, що для арешту колишнього депутата установі знадобилося понад два роки, але нових відомостей у справі не з'явилося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?