Патріарх Кирило "сердечно привітав" росіян з початком війни
Категорія
Світ
Дата публікації

Патріарх Кирило "сердечно привітав" росіян з початком війни

Патріарх Кирило "сердечно привітав" росіян з початком війни
Джерело:  online.ua

Представники команди очільника Кремля Володимира Путіна щоденно виступають зі скандальними та абсурдними заявами. Проте не тільки їм вдається за декілька секунд осоромити репуацію всієї країни. Так, нещодавно стало відомо, що патріарх Московський і всієї Русі Кирило "сердечно привітав" росіян з "урочистим днем" початку Великої вітчизняної війни. Що це була за дивна помилка - поки ніхто не пояснив. Про це повідомляє "Настоящее время" з посиланням на виступ Кирила перед головним храмом Збройних сил Росії в Кубинці 22 червня, передає ONLINE.UA.

"Нехай Господь схилить милість свою над вітчизною нашою, народом і збройними силами. Зі знаменним, скорботним, але одночасно урочистим днем всіх вас сердечно вітаю", - заявив патріарх Московський і всієї Русі Кирило.

Варто звернути увагу на те, що на заході також були присутні президент Росії Володимир Путін і міністр оборони країни Сергій Шойгу. Користувачі мережі вже активно коментують скандальну заяву патріарха Кирила.

"Ну, і що це було?; хтось ще дивується - мене, наприклад, уже ніщо не дивує; просто шок; це якесь знущання, чи що?; а Путін і Шойгу зробив вигляд, що так все і треба; урочистий день??? як не соромно таке говорити? як тільки можна?; це для них усіх свято? геть з глузду з'їхали", - коментують прості росіяни заяву Кирила.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський 22 червня, — день, коли Німеччина в 1941 році оголосила війну СРСР, невідкладно звернувся до усіх українських громадян, щоб нагадати про те, наша країна втратила у Другій світовій близько 10 мільйонів людських життів, війна торкнулася кожної української родини, але досі точаться суперечки про те, була та війна "своєю" чи "чужою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?