Павуки в банці: мережу розбурхали нові деталі у справі російського міністра
Категорія
Світ
Дата публікації

Павуки в банці: мережу розбурхали нові деталі у справі російського міністра

Павуки в банці: мережу розбурхали нові деталі у справі російського міністра
Джерело:  L!fe #шоу

Міністр економічного розвитку Росії Олексій Улюкаєв, якого раніше затримали за підозрою в отриманні $2 млн хабара, був поміщений під домашній арешт і звільнений від займаної посади розпорядженням президента Росії Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!Fe.


Басманний суд Москви задовільнив клопотання слідства, підтримане обома сторонами процесу, щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту строком до 15 січня 2017 року. Відзначимо, що захист звертав увагу судді на те, що Улюкаєв не здоровий і утримує двох літніх батьків. "Він не вважає себе винним, вважає, що став жертвою провокації, обов'язково дасть свідчення пізніше", - зазначив адвокат Тимофій Гриднев.


Як пояснила офіційний представник Слідчого комітету Росії Світлана Петренко, винність Улюкаєва підтверджується "специфічними слідами на пальцях рук".


"Якщо говорити сухою мовою кримінального процесу, то в розпорядженні слідства вже є ряд вагомих доказів, в тому числі матеріали оперативно-розшукової діяльності, аудіо- та відеозаписи, свідчення свідків, які зафіксовані у відповідності до вимог закону, але поки не розголошуються в інтересах слідства", - заявила Петренко.


Також стало відомо, що прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив "Інтерфаксу" про звільнення Олексія Улюкаєва з поста глави Мінекономрозвитку Росії "у зв'язку з втратою довіри".


Читайте також: Путін вийшов на новий рівень: з'явилося зрозуміле пояснення арешту міністра в Росії


У соцмережах такі новини викликали неоднозначну реакцію. Зокрема, користувачів спантеличила заява про "специфічні сліди" на руках чиновника.


Анонім: "Щось не зрозумію, начебто говорили, що взяли на гарячому. Потім говорили, що в банк гроші поклали, і він ще не брав. Тепер про сліди на пальцях. Відео немає. Щось мутно все як то - схоже на підставу".


Igor Antonyuk: "Дверима прищемили чи що? Специфічні..."


Андрій Воробйов: "Привітався з тими, хто ці гроші фарбував".


Brodiki Heh: "Скажімо прямо, на всьому Улюкаєві виявлені сліди фарби від помічених грошей :). Одне добре - павуки в банку почали жерти один одного".



Нагадаємо,  Олексій Улюкаєв був затриманий за вимагання $2 млн за видану Мінекономрозвитку позитивну оцінку, яка дозволила "Роснефти" придбати державний пакет акцій компанії "Башнефть".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'являлася інформація про те, що Олексій Улюкаєв особисто не отримував $2 млн хабара.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?