Пентагон анонсував завершення навчання українців на Patriot
Категорія
Світ
Дата публікації

Пентагон анонсував завершення навчання українців на Patriot

Пентагон анонсував завершення навчання українців на Patriot
Джерело:  online.ua

США спільно з міжнародними партнерами вже підготували понад 4 000 українських військових. Окрім того, зазначається, що незабаром має завершитися навчання українців на системах Patriot. Про це високопоставлений представник Пентагону повідомив Комітету з питань збройних сил Палати представників Конгресу

Джерело:  CNN

Навчання українців на Patriot незабаром завершиться — Пентагон

За словами представників Міноборони США, колективні навчання тривають по всій Європі й таким чином суттєво збільшують українські об'єднані збройні формування.

Загалом, з січня американські військові підготували понад 1000 українців, в результаті чого загальна кількість підготовлених Сполученими Штатами військовослужбовців становить трохи більше 4000, - офіційно підтвердив генерал-лейтенант Дуглас Сімс II, директор з операцій Об'єднаного комітету начальників штабів США.

Окрім того, повідомляється, що американські військові також тренують українців на ракетному комплексі Patriot у Форт Стілл, штат Оклахома.

Як стверджує Дуглас Сімс ІІ, тренування незабаром завершиться.

Збройні сили США незабаром завершать підготовку та оснащення першої української батареї Patriot, - заявив він.

Варто звернути увагу на те, що це перший раз, коли представники Міноборони США натякнули, коли можуть закінчитися навчання.

Ми впевнені, що українці будуть використовувати Patriot з таким же досвідом, який вони демонструють щодня з їхніми нинішніми можливостями протиповітряної оборони, - переконаний представник Пентагону.

Що у Німеччині кажуть про навчання українців на системах Patriot

Нещодавно у німецьких ВПС повідомили, що навчання наших бійців роботі з системою протиповітряної оборони Patriot у ФРН просувається швидкими темпами.

Все йде швидше, ніж очікувалося, - розповів німецький командир, який говорив на умовах анонімності.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?