Пентагон дійшов висновку про знищення "Москви" Україною
Категорія
Світ
Дата публікації

Пентагон дійшов висновку про знищення "Москви" Україною

Пентагон дійшов висновку про знищення "Москви" Україною
Джерело:  online.ua

Експерти Міністерства оборони США після аналізу усіх наявних даних дійшли висновку, що російський крейсер і флагман Чорноморського флоту РФ "Москва" був уражений двома українськими ракетами.

Джерело: CNN з посиланням на високопоставленого представника Пентагону

У Пентагоні вважають, що українські ракети Нептуп знищили "Москву"

Дві українські ракети "Нептун" вразили "Москву" у Чорному морі цього тижня. У більш детальній оцінці американського чиновника йдеться, що удар та подальше затоплення корабля стали результатом українського ракетного удару, - йдеться в повідомленні.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно стало відомо, що офіційний Вашингтон із "середнім ступенем впевненості" вірить у те, що українська версія подій щодо ракетного удару по військовому кораблю, яку Кремль заперечує, є достовірною.

Нещодавно російська влада підтвердила, що ракетний крейсер "Москва" затонув під час буксирування в порт через пожежу та, мовляв, вибухи боєприпасів, проте досі не розкрила причину пожежі. Російська сторона продовжує відкидати українську версію, що крейсер був втрачений внаслідок ударів ракетами "Нептун".

Окрім того, також стало відомо, що російські кораблі, які діяли на півночі Чорного моря у районі крейсера "Москви", відійшли на південь далі від українського берега.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?