Пентагон повідомив українській владі хороші новини
Категорія
Політика
Дата публікації

Пентагон повідомив українській владі хороші новини

Пентагон повідомив українській владі хороші новини
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони США закінчило аналіз програми військової допомоги Україні і прийшло до висновку, що виділення 250 млн доларів необхідне. Про це повідомляє Politico з посиланням на свої анонімні джерела, передає ONLINE.UA.

"Департамент Пентагону розглянув пакет зовнішньої допомоги (для України) і підтримує його", - сказав високопоставлений чиновник Міністерства оборони США.

Згодом Конгрес США затвердив виділення 250 млн доларів на допомогу в сфері безпеки України в 2019 році. Слідом за Палатою представників Сенат США підтримав виділення 250 мільйонів доларів на безпекову допомогу Україні. Окрім того, підкомітет з питань оборони Комітету з асигнувань Палати представників Конгресу США затвердив проект закону "Про асигнування на потреби Міністерства оборони на 2020 рік", у якому пропонується виділити ще 250 млн доларів для безпекової допомоги Україні.

Варто зазначити, що раніше американський лідер Дональд Трамп доручив своїй команді з національної безпеки переглянути програму фінансування системи безпеки в Україні.

Як повідомляв  ONLINE.UA, раніше  Сполучені Штати виділили чергову фінансову допомогу  на підвищення обороноздатності української армії. На цей раз йдеться про 4 млн доларів, які будуть направлені на покращення захищеності військових складів на території України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?