People's Choice Awards 2019: повний список переможців премії глядацьких симпатій
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

People's Choice Awards 2019: повний список переможців премії глядацьких симпатій

People's Choice Awards 2019: повний список переможців премії глядацьких симпатій
Джерело:  online.ua

У ніч на 11 листопада в Лос-Анджелесі пройшла церемонія нагородження премії People's Choice Awards 2019. Переможцями премії стали багато голлівудських зірок кіно, телебачення, музики і поп-культури, яких обрали глядачі. ONLINE.UA публікує повний список переможців People's Choice Awards 2019.

У 2019 статуетку в категорії "Краща актриса" отримала Зендая за роль у фільмі "Людина-павук: далеко від дому". Кращим актором глядачі назвали Роберта Дауні-молодшого за гру у фільмі "Месники: фінал". Том Холланд завоював статуетку в номінації "Кращий актор бойовика". А Кевін Харт визнаний "Кращим комедійним актором".

Кращим фільмом 2019 року глядачі назвали мегауспішну картину "Месники: фінал". Кращим драматичним фільмом стала картина "Після". Найулюбленішою комедією року у глядачів став фільм "Загадкове вбивство", а улюбленим серіалом "Дуже дивні справи".

Статуетку People's Choice Awards 2019 як краща співачка отримала Білла Айлиш, а найкращим співаком названий Шон Мендес. Тейлор Свіфт отримала нагороду за альбом Lover, який глядачі назвали Кращим музичним альбомом 2019 року.

Піснею року стала SEÑORITA, виконана Шоном Мендесом і Камілою Кабелло. Fashion-іконою 2019 глядачі назвали Гвен Стефані.

Нагадаємо, People's Choice Awards - американська премія, яка присуджується діячам поп-культури за підсумками глядацького голосування. Вручається щорічно, починаючи з 1975 року. До 2005 року переможця в кожній з номінацій з'ясовували за допомогою соціологічного опитування, а потім було організовано голосування в Інтернеті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ряд кіностудій оголосили висуванців на престижну премію "Оскар" в номінації Краща чоловіча роль. Зараз відомо, що серед кандидатів - Леонардо Ді Капріо, Роберт Паттінсон, Меттью Різ, Джонатан Прайс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?