Перед офісом Макрона скинули 20 тонн гною: що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Перед офісом Макрона скинули 20 тонн гною: що сталося

Перед офісом Макрона скинули 20 тонн гною: що сталося
Джерело:  online.ua

У Франції фермери скинули 20 тонн гною під офісом партії президента Еммануеля Макрона - вони невдоволені угодою про вільну торгівлю з Канадою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство AP.

Варто зазначити, що фермери активно протестують впродовж минулого тижня. Вони вигадують різні варіанти протесту, щоб висловити незгоду із договором. Загалом за тиждень вони "атакували" 15 депутатів президентської партії у різних районах країни – від Бургундії до Парижа.

"Останню показову акцію фермери із профспілки FDSEA провели біля південного міста Тулуза у ніч на п’ятницю. Вони скинули 20 тонн гною перед офісом партії "Вперед, республіка". Партія у відповідь засудила вандалізм. Представник FDSEA Люк Месба заявив у п'ятницю в ефірі місцевої телерадіомовної компанії France Bleu, що угода Європейського союзу з Канадою "згубна для нас, фермерів, і знищить усі норми якості", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше французький лідер Еммануель Макрон та президент РФ Володимир Путін в телефонному режимі обговорили вирішення конфлікту на Донбасі в рамках "нормандського формату".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?